Ponedeljek - Petek 08:00 - 19:00
Sobota 08:00 - 12:00

Nedelje in prazniki - ZAPRTO

+386 (0)2 787 10 33
Puhova ulica 17

2250 Ptuj

TRGOVINA – Veterinarski center
fade
4054
page-template-default,page,page-id-4054,page-child,parent-pageid-3910,mkd-core-1.2,medigroup-ver-1.2.1,mkd-smooth-scroll,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-down-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-dark-header,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

TRGOVINA

 TRGOVINA

V naših prostorih prodajamo kvalitetno hrano znamke Royal Canin, ki vam ponuja veliko možnosti izbire pri različnih dietah. Prav tako pa je prilagojena določenim starostnim obdobjem in velikosti živali.

Poleg Royal Canina ponujamo tudi Premium prehrano Dino, ki je slovenski ponudnik prehrane za pse. Njihova hrana je razdeljena na Premium hrano za male kužke, za občutljive pse, za aktivne pse, za vzrejne psice, za odrasle pse in za starejše pse.

Na prehrano znamke Royal Canin nudimo prav tako 10 % otvoritveni popust.

Poleg prehrane nudimo tudi vse vrste prehranskih dodatkov, šampone, preparate za ustno higieno, dopolnilno prehrano za tiste najbolj slabotne in dodatke za podporo posameznim organskim sistemom.

Naše ponudbe pa nismo pozabili okrepiti s tabletami, ampulami in ovratnicami za borbo proti notranjim in zunanjim zajedavcem.

Bitnami